< Zpět na blog

České vinylové podlahy VEPO

V dnešní době globalizace se velké množství výrobků nejrůznějšího druhu dováží z ciziny. Spousta obchodníků to dokonce prezentuje jako svoji výhodu. Proč však zbytečně investovat do produktů, které můžete rychle a jednoduše koupit přímo z české provenience? Vinylové podlahy VEPO od české Fatry se co do kvality mohou směle rovnat se zahraniční konkurencí. A navíc díky absenci dovozu ze zahraničí můžeme nabídnout výhodnější ceny pro naše zákazníky.

Vinylová podlaha VEPO je heterogenní, což znamená, že je složena z více vrstev. Každá vrstva má specifické vlastnosti, které dohromady vytváří kvalitní a odolnou podlahu. Díky 10ti leté záruce máte jistotu maximální kvality a bez obav ji můžete naplno využívat po dlouhé roky.

Vícevrstvá podlaha má své logické opodstatnění. Každá vrstva se vyznačuje unikátními vlastnostmi a spojením poté vzniká podlaha té nejvyšší kvality a především odolnosti. Díky stabilizační skelné mřížce je pak zajištěna rozměrová stálost a stabilita. Tudíž je podlaha vhodná i v případě, že máte doma instalované podlahové vytápění.

 

Podlahy VEPO – do bytových i komerčních prostor

Nášlapná vrstva vinylových podlah VEPO dosahuje 0.4 mm a má jedinečný design pro stylový vzhled každé moderní domácnosti. 16 dostupných dekorů dokonale napodobuje přírodní materiál dřeva. Stačí si jen vybrat.

Mezi hlavní přednosti vinylové podlahy VEPO patří zejména její vysoká odolnost. Ta je zajištěna polyuretanovou PUR vrstvou, která kromě vysoké ochrany disponuje také snadnou údržbou.

Užitná třída podlahy 21-41 ji předurčuje jak pro bytové, tak komerční využití (byty, domy, hotely, restaurace, obchodní centra, kanceláře, školy, nemocnice… zkrátka všude tam, kde se předpokládá vysoká frekvence a zatížení podlahy).

Při instalaci v domácnosti jistě oceníte možnost podlahového vytápění. Vlastní pokládka je realizována celoplošným lepením dílců. Pro vlastní spokojenost a plnou záruku ovšem doporučujeme instalaci přenechat na zkušených podlahářích, tedy například na nás. Postaráme se o bezchybnou pokládku za minimálního narušení Vašeho životního prostoru, navíc za velmi příznivé ceny.

 

Hlavní přednosti vinylové podlahy VEPO:

 

Technické specifikace vinylové podlahy VEPO:

Údržba a obnova vinylové podlahy VEPO

Vinylová podlahová krytina VEPO disponuje unikátní ochrannou vrstvou PUR laku, čímž je zajištěna ochrana před vniknutím nečistot, dále usnadňuje údržbu a přináší jednotný vzhled celé podlahy. V praxi se tak celková údržba omezuje na pouhé zametání, vysávání nebo přetření vlhkým mopem. Větší znečištění vyřešíte tzv. mokrým stíráním pomocí čisticích prostředků, které jsou určeny pro PUR vrstvu. Přípravek stačí v daném poměru naředit vodou dle instrukcí výrobce (např. ředění v poměru 1:200 znamená 1díl čisticího prostředku a 200 dílů vody).

VEPO podlahy umožňují také kompletní obnovu PUR vrstvy, a to technologickým odstraněním zbytků původního laku a neutralizací povrchu. Nanesení nového laku pak vyžaduje patřičné zkušenosti, a proto byste tuto proceduru měli přenechat zkušeným odborníkům.



Štítky: , ,

Další články:

Potřebujete poradit?

napište nám > zavolejte: 603 279 682

nebo se zastavte osobně: Lovosická 439/42, 190 00 Praha 9

Jsme tu pro Vás a Vaše podlahy již 19 let!

Zavolejte. 603 279 682
Nebo se u nás zastavte. Praha 9 – Zobrazit celou adresu
Návštěva vzorkovny po telefonické dohodě.
Volejte prosím na tel. +420 603 279 682.
zavřít

Poptávkový formulář