< Zpět na blog

Krásné, praktické a odolné – takové jsou české vinylové podlahy Fatra Imperio

Výběr té správné podlahy do bytu či domu není jen tak – je třeba zvážit celou řadu aspektů a vybírat nejen podle nízké ceny nebo podle vzhledu, ale také se zaměřit na jednotlivé užitné vlastnosti. V kategorii podlahových krytin pro domácnost patří k oblíbeným povrchům vinylové podlahy, které přinášejí vysokou kvalitu s krásným designem za rozumnou cenu. Jednou z produktových řad, které můžeme rozhodně doporučit, jsou podlahy Imperio od české společnosti Fatra.

Vinylové podlahy Fatra Imperio - www.vinylove.cz

Vinylové podlahy Imperio a jejich hlavní výhody

Jedná se o heterogenní vinylovou podlahovinu, jež se prodává v dílcích, které jsou určeny k celoplošnému přilepení.  Při její výrobě se používá speciální metoda termostabilizace, díky níž má tato podlaha větší tuhost, lepší tepelnou roztažnost a vysokou rozměrovou stálost. Nejde ale o jediné přednosti – podlahy Fatra Imperio jsou odolné vůči poškrábání a odření, dále pak proti vlhkosti (hodí se tedy i do koupelny nebo kuchyně) a navíc jsou vhodné i do místností s podlahovým vytápěním. Velkým plusem je také jejich jednoduchá údržba a zdravotní nezávadnost, což ocení např. lidé trpící alergií. V neposlední řadě stojí za zmínku také velmi atraktivní dekory, které věrně imitují pravé dřevo. V kombinaci s příjemnou cenou jsou vinylové podlahy Fatra Imperio skvělou volbou pro Vaši domácnost.

Základní parametry a nabídka dekorů

Vinylové podlahy Imperio jsou složené ze čtyř vrstev – nad spodní vrstvou se nachází dekorační vrstva, nad ní je pak nášlapná vrstva a úplně nahoře je vrstva polyuretanového laku. Co se týká rozměrů, tak jeden dílec měří 1200 x 180 mm, jeho tloušťka jsou 2 mm, z toho nášlapná vrstva je tlustá 0,3 mm. Pro úplnost ještě dodáme, že třída zátěže podlahy je 21 – 23.

Vinylové podlahy Fatra Imperio - složení - www.vinylove.cz

Pokud jde o dekory, tak řada Imperio aktuálně čítá 12 krásných dekorů věrně imitující skutečné dřevo. Konkrétně se jedná o různé druhy buků a dubů, dále je v nabídce borovice, smrk, jasan a ořech. Podlahy působí skutečně velmi autentickým dojmem a určitě skvěle podtrhnou interiér Vašeho domova.

Vinylové podlahy Fatra Imperio - vzorník - www.vinylove.cz

Fatra – tradiční český výrobce

Společnost Fatra patří k největším českým firmám a ve své oblasti – zpracování plastů – dokonce k významným světovým hráčům. Fatra se zaměřuje na celou řadu produktů vyrobených z plastů, od vstřikovaných výrobků, přes různé fólie a lamináty, hračky, hydroizolační systémy až po vinylové podlahy, jež nabízí v několika produktových řadách. Značka Fatra je zárukou špičkové kvality a její podlahy Fatra Imperio samozřejmě nejsou výjimkou.

Vinylové podlahy Fatra Imperio - www.vinylove.cz

Vinylové podlahy Fatra Imperio - www.vinylove.cz

Vinylové podlahy Fatra Imperio - www.vinylove.cz

Další články:

Potřebujete poradit?

napište nám > zavolejte: 603 279 682

nebo se zastavte osobně: Lovosická 439/42, 190 00 Praha 9

Jsme tu pro Vás a Vaše podlahy již 19 let!

Zavolejte. 603 279 682
Nebo se u nás zastavte. Praha 9 – Zobrazit celou adresu
Návštěva vzorkovny po telefonické dohodě.
Volejte prosím na tel. +420 603 279 682.
zavřít

Poptávkový formulář