< Zpět na blog

Vinylové podlahy Gerflor

Společnost Gerflor

Gerflor - unikátní francouzská firma specializující se na výrobu a následný prodej těch nekvalitnějších podlahových krytin z vinylu a polyvinylchloridu (PVC), působí na trhu již řadu let, a nadále vybírá ty nejlepší podlahy pro domácnosti a komerční objekty svých věrných zákazníků. Stará se o to, aby na trh uvedla nejnovější trendy a hity, aby se člověk mohl doma cítit opravdu jako doma. Každá kolekce je speciálně přizpůsobená novinkám! Na oficiální webové adrese společnosti se dozvíte nejen více informací, ale můžete zde využít vychytávku s názvem Virtuální studio, které vám nakreslí podobu vašeho interiéru přesně podle vašich představ.

Vinylové podlahy

Každý jistě ví, že vinylové podlahové krytiny již léta dodávají šmrnc módním interiérům, proto je jisté, že výběr právě této podlahy rozhodně nebude žádné faux pas. Navíc si v dnešní široké škále motivů můžete vybrat jak imitaci kamene, dřeva, tak i dlažby – od originálního povrchu téměř nerozpoznatelné. Výhodami v tomto výběru jsou bez debat nižší náklady a jednodušší údržba. Většina vinylových podlah společnosti Gerflor je navíc ošetřena speciální povrchovou úpravou PUR chránící vaši podlahu každý den.

Specifické vlastnosti vinylových podlah Gerflor:

Rozdělení vinylových podlah Gerflor dle způsobu pokládky

Lepené vinylové podlahy

Dobře položená lepená vinylová podlaha vám vydrží i věčnost. Společnost Gerflor totiž své produkty nešidí, ale vytváří je z kvalitního prověřeného materiálu. Dočkáte se pestrého výběru v celém spektru designových možností, a nemusíte se bát, že by se vaše investice nevyplatila v případě nehody s vodou, či nadměrné vlhkosti vzduchu. Každá podlaha je rovněž pokryta speciální povrchovou úpravou PUR, jež vám zjednoduší práci při čištění. Rodiče rozhodně ocení to, že zde nejsou přítomny žádné toxické či zdravotně závadné látky (rozpouštědla a změkčovadla, těžké kovy). Do dětského pokoje je tedy podlaha vybrána, no a do kuchyně či koupelny můžete vlastně také využít lepenou vinylovou podlahu, protože je schopná odolat vlhkému a mokrému prostředí.

Gerflor samozřejmě dbá na přírodu, proto své podlahy vytváří ze 100% recyklovatelného materiálu.

Lepené vinylové podlahy se lepí pomocí speciálního podlahářského lepidla na předem vyrovnaný a vysušený povrch.

Za zmínku také stojí realistické dekory, které jen stěží rozeznáte od originálu.

Lepené vinylové podlahy Gerflor Lepené vinylové podlahy Gerflor Lepené vinylové podlahy Gerflor

Zámkové vinylové podlahy

Hlavní výhodou zámkových vinylových podlah je jednoznačně fakt, že kdykoliv se jakýmkoli způsobem poškodí jeden samostatný dílec, můžete je bez problému vyměnit, a vše vrátit do původního vzhledu. Při pokládce nemusíte připravovat nejrůznější podkladové směsi či lepidla. Celková tloušťka podlahového dílce rovněž podporuje odolnost materiálu proti prošlapání. Dokonalá imitace dřeviny nabudí pocit opravdového zámku. Co se týče péče o tento druh vinylových podlah, nemusíte se ničeho bát. Speciální UV tvrzená úprava vám práci ulehčí. Zámková vinylová podlaha Gerflor vám zaručí spokojenost ze stránky funkčnosti i praktičnosti.

Konkrétně můžete zvolit například vinylové dílce Gerflor Virtuo Clic 55 nebo třeba Gerflor Virtuo Lock 30. Pro novostavby a obytné prostory právě před rekonstrukcí doporučujeme vinylovou podlahu Gerflor Top Silence, díky které, jak název vypovídá, bude váš byt/dům izolačně funkční ve všech směrech (zvuk, teplo, …). Tato kombinace vinylu, textilní podložky a pevné základní desky dodává podlaze jedinečnou funkčnost.

Výhodami zámkové vinylové podlahy může být samotný zámkový systém (kdy se systém jednotlivých dílců zakládá do sebe, a tím vytvoří jednolitou krytinu), snadná manipulace s materiálem při rekonstrukci, lepší odolnost a delší životnost i přesto, že po této podlaze denně projde hned několik párů nohou, a v neposlední řadě také unikátní a slazený módní design.

Pokládka jakékoli zámkové vinylové podlahy Gerflor je možná na původní dlažbu. Spoje se doklepávají speciální palicí. Vhodné i pro komerční využití.

Zámkové vinylové podlahy Gerflor Zámkové vinylové podlahy Gerflor Zámkové vinylové podlahy Gerflor

Samolepící vinylové podlahy

Při hledání nejjednoduššího řešení se určitě obraťte na vinylové podlahy samolepící. Navíc oproti zámkovým podlahám mají dílce na své spodní straně již přichystané speciální lepidlo, proto je stačí pouze nalepit na cílový povrch. Jestliže chcete tyto dílce podlahy správně aplikovat, vyhněte se zakřivenému či nestabilnímu povrchu, aby se měly opravdu na co přichytit. Budete rovněž potřebovat speciální penetraci Gerflor Primer – ta zajistí dokonalou přilnavost s povrchem. Každému domácímu kutilovi už jen stačí pořádně vyhrnout rukávy a s kusem odvahy a pečlivosti se dát do práce. Ve výběru existují dvě výrobní řady samolepících vinylových podlah Gerflor: Virtuo Adjust 55 a Virtuo Adhesive 20. Široká škála nejrůznějších typů vzhledu vás jednoznačně na nějakou chvíli zaměstná. Tato podlaha je vhodná zejména pro byty. Tento typ podlah je samozřejmě také ošetřen specializovanou PUR úpravou, proto se nemusíte bát rychlého poškození.

Samolepící vinylové podlahy Gerflor Samolepící vinylové podlahy Gerflor Samolepící vinylové podlahy Gerflor

Mohlo by Vás zajímat: Vinylové podlahy Fatra



Štítky: , ,

Další články:

Potřebujete poradit?

napište nám > zavolejte: 603 279 682

nebo se zastavte osobně: Lovosická 439/42, 190 00 Praha 9

Jsme tu pro Vás a Vaše podlahy již 19 let!

Zavolejte. 603 279 682
Nebo se u nás zastavte. Praha 9 – Zobrazit celou adresu
Návštěva vzorkovny po telefonické dohodě.
Volejte prosím na tel. +420 603 279 682.
zavřít

Poptávkový formulář