< Zpět na blog

Hydrofix Click – nový typ vinylové podlahy s akustickou podložkou

Nejen v oblasti elektroniky, ale i v celé řadě dalších oborů se setkáváme s neustálým vývojem a různými technologickými novinkami. V tomto článku bychom vám rádi představili nový typ vinylové podlahy, který díky svým jedinečným vlastnostem patří mezi to nejlepší, co si můžete do svého domu či bytu pořídit.

Řeč je o 100% voděodolné vinylové podlaze Hydrofix Click - Rigid Composite Board. Jak už název napovídá, jedná se o rigidní plovoucí vinylovou podlahu na kompozitní RCB desce doplněné akustickou podložkou.

Nová a jedinečná technologie

Vinylové podlahy Hydrofix Click jsou naprosto unikátní a přinášejí novou technologii výroby. Klíčovým prvkem je unikátní vysoce hustá nosná kompozitní deska (RCB), jež se vyrábí bez použití jakýchkoli změkčovadel a oproti běžným podlahám z vinylu tak nabízí mnohem větší tuhost a rozměrovou stabilitu. Jednotlivé vrstvy této podlahy se spojují bez použití lepidla – díky tomu je tak spojení mnohem pevnější, podlaha je stabilnější a nedochází k některým jevům, které se občas vyskytují u jiných vinylových podlah (např. vlnění, korýtkování nebo delaminace).

Hlavní výhody vinylové podlahy Hydrofix Click

-        použití těch nejkvalitnějších materiálů

-        garance soudržnosti

-        až 20x menší riziko stříškování nebo korýtkování

-        až 5x silnější pevnost zámku

-        až o 60% menší roztažnost vlivem tepla

-        100% odolnost vůči veškerým nárazům, otlakům, odření apod.

-        až o 250 % vyšší akustický útlum oproti jiným vinylům (útlum 18 dB)

-        maximální komfort při chůzi – podlaha je příjemná na dotek a není studená

-        nejvyšší možná ekologičnost – podlahy mají certifikát na extrémně nízké emise

-        krásné přírodní dekory a rozumná cena

-        a jak již název napovídá, je 100% voděodolná

Šest vrstev pro maximální stabilitu a odolnost

Hydrofix Click jsou vinylové podlahy, které se skládají z celkem 6 vrstev. Spodní část tvoří voděodolná akustická podložka, nad ní se nachází již zmíněná RCB – nosná kompozitní deska a nad ní pak nosná deska pro dekorativní film. Třetí vrstvou odshora je pak samotný dekorativní film, nad ním je umístěna nášlapná vrstva a zcela nahoře je pak položena speciální ochranná vrstva Scratch Shield. Těchto šest vrstev dohromady tak tvoří zcela unikátní typ podlahy, který snese i ty nejpřísnější měřítka a svojí kvalitou uspokojí i náročné zákazníky.

Podlahy Hydrofix Click se hodí kamkoliv

Tyto vinylové podlahy se díky svým vlastnostem hodí v podstatě do jakéhokoli prostoru – můžete je tedy využít jak v bytě či domě (včetně místností se zvýšenou vlhkostí, jakou jsou koupelny, WC nebo kuchyně), ale vzhledem k vysoké odolnosti jsou vhodné i pro komerční prostory. Jejich tloušťka 5,5 mm navíc umožňuje jejich využití také pro případy, kdy chcete rekonstruovat svoji stávající podlahu.

Snadná montáž i údržba

Jednou z mnoha předností podlah Hydrofix Click je i jejich montáž a údržba. Instalace této podlahy je oproti jiným o30 až 50 % rychlejší a díky zámkovému spoji je velmi jednoduchá. Tak jako u jiných podlah z vinylu, i v tomto případě platí, že údržba je nenáročná a nemusíte se tak bát, že byste s ní měli zbytečně mnoho práce.

Kde si můžete podlahy Hydrofix Click objednat?

Pokud vás tento typ vinylové podlahy zaujal, můžete si ji objednat u nás na těchto stránkách. Celou nabídku si můžete prohlédnout zde: Hydrofix Click

Aktuální nabídka dekorů zahrnuje zejména přírodní motivy dřeva – konkrétně se jedná např. o různé odstíny dubu, buku nebo borovice.

V případě zájmu se po předchozí telefonické domluvě můžete zastavit v naší vzorkovně v Praze a dekory si prohlédnout naživo.

Kromě prodeje podlah se zabýváme také jejich odbornou pokládkou. Podlahu vám položíme i v případě, že už podlahu máte od jiného prodejce.

Nabízíme také zajímavé množstevní slevy. Poptejte se u nás.

Další články:

Potřebujete poradit?

napište nám > zavolejte: 603 279 682

nebo se zastavte osobně: Lovosická 439/42, 190 00 Praha 9

Jsme tu pro Vás a Vaše podlahy již 19 let!

Zavolejte. 603 279 682
Nebo se u nás zastavte. Praha 9 – Zobrazit celou adresu
Návštěva vzorkovny po telefonické dohodě.
Volejte prosím na tel. +420 603 279 682.
zavřít

Poptávkový formulář