< Zpět na blog

Nová kolekce podlah FatraClick 2020

Uvažujete nad tím, že si pořídíte novou podlahu a hledáte tu, která bude nejen odolná a dostupná v celé řadě dekorů, ale bude také vynikat snadnou pokládkou? Pak by vaší pozornosti neměla uniknout nová kolekce vinylových podlah FatraClick pro rok 2020. Nová kolekce, jež dokonale imituje přírodní materiály, je dostupná hned ve dvou rozměrech.

Široký výběr vzorů

Podlahy FatraClick pro rok 2020 se nesou ve znamení imitace dřeva a kamene, konkrétně břidlice. Na výběr budete mít celkem 20 jedinečných vzorů. S pěti z nich už jste se mohli setkat již v minulé kolekci. Jednalo se o nejoblíbenější podlahy v podobě Dubu toskánského, Dubu cappucino, Dubu hnědého, Dubu letního a Kaštanu běleného. Letos nabídku naší české značky Fatra obohatilo dalších 15 dekorů.

Dva rozměry podlah

Nová kolekce přináší podlahy imitující kámen, které u nás najdete pod názvem Silica light, Silica middle a Silica dark v atraktivním rozměru 915 x 305 mm. Ochuzeni však nebudete ani o podlahy s dekorem dřeva s oblíbeným rozměrem 1235 x 230 mm.

Nová kolekce ve znamení světlých dekorů

Protože společnost Fatra reaguje na aktuální trendy a naslouchá přáním svých zákazníků, rozhodli se představit více podlah ve světlejších tónech. Pokud tedy chcete i vy opticky rozšířit pokoje a rozzářit je podlahou, jistě si vás získají podlahy Dub latte, Dub bush a Dub sněžný. Dáváte přednost šedým podlahám? Pak si jistě oblíbíte Dub lávový nebo Dub hard.

Autentická kresba dřeva a břidlice

Podlahy, které téměř od skutečného dřeva nebo břidlice nerozeznáte. Přesně to jsou vinylové podlahy Fatra, jež se vyznačují autentickou kresbou nejen na pohled, ale také na dotek.

Čím jsou podlahy FatraClick výjimečné?

Plovoucí vinylové podlahy FatraClick vás nepotěší jen svou bohatou nabídkou dekorů, ale také skvělou zvukovou izolací díky korkové vrstvě a vhodností pro podlahové topení. Jejich obliba je také založena na velmi snadné pokládce, kterou zvládnete sami doma. Každá lamela je opatřena unikátním zámkovým uniclick systémem, kdy do sebe jednotlivé dílce zapadnou bez nutnosti lepení.

Objevte svou novou vysněnou plovoucí podlahu díky kolekci FatraClick pro rok 2020.

Nabídka vinylových podlah Fatra <

Další články:

Potřebujete poradit?

napište nám > zavolejte: 603 279 682

nebo se zastavte osobně: Lovosická 439/42, 190 00 Praha 9

Jsme tu pro Vás a Vaše podlahy již 19 let!

Zavolejte. 603 279 682
Nebo se u nás zastavte. Praha 9 – Zobrazit celou adresu
Návštěva vzorkovny po telefonické dohodě.
Volejte prosím na tel. +420 603 279 682.
zavřít

Poptávkový formulář