< Zpět na blog

Vinylové podlahy vhodné do kanceláří

Kancelář představuje prostředí s velkými nároky na odolnost podlahy. Kromě toho by podlahy v kancelářích měly působit reprezentativně a měly by být praktické. Pojďme si říct, proč jsou zrovna vinylové podlahy vhodnými adepty na podlahovou krytinu do kanceláří.

Co by měla podlaha do kanceláře splňovat?

Proč sáhnout po vinylových podlahách

Tipy na vinylové podlahy, se kterými bude mít vaše kancelář vkus a styl

Podlahy FatraClick

Hledáte-li do své kanceláře podlahu s dekorem dřeva nebo kamene, zapátrejte v nabídce zámkových vinylových podlah FatraClick. Tyto plovoucí podlahy mají integrovanou HDF desku, která zaručuje vyšší odolnost proti vodě a díky korkové vrstvě máte zajištěnou také zvukovou a tepelnou izolaci. K dispozici vám jsou světlé i tmavé odstíny, takže nebude problém sladit podlahu, stěny a vybavení kanceláře.

Podlahy Project Floors

Vysoce odolné podlahy Project Floors představují vinyl ve formě odolných dílců, které se celoplošně přilepují k podkladu. Díky tomu je podlaha 100% voděodolná. Nabídka zahrnuje dekory kamene, dlažby i dřeva v přibližně 150 různých vzorech. Vaší fantazii ve výběru dekoru se tedy meze nekladou.

Podlahy Aroq

Lepené vinylové podlahy Aroq nabízejí lamely imitující dřevěné podlahy nebo dlažbu. Jednotlivé lamely nebo dlaždice se celoplošně podlepují a tvoří voděodolnou podlahu, pod kterou můžete položit podlahové topení. Odolná nášlapná vrstva s tloušťkou 0,55 mm spolehlivě chrání povrch podlahy před poškozením.

Podlahy Experto Ultimo

S podlahami Experto Ultimo využijete všechny kladné vlastnosti vinylových podlah – odolnost proti poškrábání, tlumení kročejového hluku, tepelnou izolaci i snadnou údržbu. Jednotlivé díly se k podkladu celoplošně přilepují. Krásné dřevěné dekory nebo dekory dlažby se budou v kancelářích skvěle vyjímat.

Podlahy Gerflor Rigid Click Acoustic

Vysoká stabilita, rozměrová odolnost, voděodolnost i odolnost proti opotřebení – to vše nabízí vinylové dílce Gerflor Rigid Click Acoustic. Podlaha se velmi snadno pokládá plovoucím způsobem za využití zámkového systému. Vaši kancelář mohou zdobit dekory dlažby nebo dřeva.

Další články:

Potřebujete poradit?

napište nám > zavolejte: 603 279 682

nebo se zastavte osobně: Lovosická 439/42, 190 00 Praha 9

Jsme tu pro Vás a Vaše podlahy již 19 let!

Zavolejte. 603 279 682
Nebo se u nás zastavte. Praha 9 – Zobrazit celou adresu
Návštěva vzorkovny po telefonické dohodě.
Volejte prosím na tel. +420 603 279 682.
zavřít

Poptávkový formulář