< Zpět na blog

Teplo od nohou i dlouhá životnost, to jsou vinylové podlahy wineo® DESIGNline

S tím, jak si vinylové podlahy získávají stále více a více příznivců, roste i kvalita jejich zpracování. Důkazem budiž vinylové podlahy wineo® DESIGNline. Tyto, moderními postupy vyrobené podlahy, se díky svým vlastnostem stanou nedílnou součástí vašeho bydlení a už nikdy nebudete chtít chodit po jiném povrchu.

4 argumenty PRO vinylové podlahy wineo® DESIGNline

1.    Design – skvěle vypadají

Při vybírání se můžete těšit na dekory, které dokonale imitují design dřeva, kamenu nebo i dlaždic. Díky tomu mohou sloužit v domácnostech, své využití si najdou i v komerčních prostorách. Tyto dekory následují moderní trendy, a přesto jsou svým způsobem výjimečné.

2.    Pohodlí – dobře se po nich chodí

Pružný povrch podlahy a dostatečně stabilní izolační vrstva způsobují veliký komfort při běžném užívání. Na dotyk nejsou studené, není třeba se tak obávat nepříjemného chladu od nohou. Tyto pocity lze ještě vylepšit instalací podlahového topení, s nímž je tato řada podlah kompatibilní. Neznamená to však, že by tím enormně narostla její výška. Konstrukční výška se pohybuje v rozmezí 2 – 9 mm.

3.    Životnosti – dlouho vydrží

Tak široký rozsah využitelnosti, kterým tyto podlahy disponují, by nebyl možný bez dostatečně vysoké odolnosti. Schopnost dlouhodobě snášet vysokou míru zatížení z nich dělá společníka na dlouhou dobu.

4.    Instalace – snadno je položíte

Ať už si vyberete jakýkoliv ze dvou typů, které vinylové podlahy wineo® DESIGNline nabízejí, můžete označit instalaci za snadnou. Podlahy s lepícím systémem i zámkovými spoji si průměrně zručný kutil zvládne položit sám, v opačném případě se lze obrátit na služby profesionálů. V případě zájmu se o bezchybnou pokládku postaráme my. Rychlost a čistota při práci je našim hlavním heslem.

Vinylové podlahy wineo® jsou:

Pořiďte si designové vinylové podlahy a získejte:

Vyberte si z 2 druhů

Každý ze dvou druhů vinylových podlah wineo® je charakterizován jiným způsobem pokládky. Zvolit si můžete buď celoplošně lepenou podlahu, nebo tu s pokládkou pomocí zámkových spojů (plovoucí podlaha).

Vinylové plovoucí podlahy wineo® DESIGNline – zámkové spoje

Koupíte-li si zámkovými spoji sestavitelnou podlahu, získáte dokonalé napodobeniny přírodních materiálů. Dřevem počínaje a kamenem konče. Do interiéru přináší nádech luxusu a elegance, ať už si zvolíte jakýkoliv z nabízených dekorů. Žádná nutnost používání lepidla zabezpečuje snadnou instalaci za sucha.

Existují dvě varianty plovoucích podlah: wineo® DESIGNline Connect a wineo® DESIGNline LocTec.

Vinylové podlahy wineo® DESIGN line Connect nabízejí:

 

Vinylové podlahy wineo® DESIGNline – lepený systém

O něco složitější pokládku lepeného systému podlah vyvažují jiné výhody. Lepidlo zajišťuje stoprocentní voděodolnost podlahy, díky které se hodí do vlhkých prostor. Typicky se tedy využívají v koupelnách či kuchyních.

Disponují velmi malým tepelným odporem (0,01 m2/Kw), který umožňuje instalaci oblíbeného podlahového topení.



Štítky: , ,

Další články:

Potřebujete poradit?

napište nám > zavolejte: 603 279 682

nebo se zastavte osobně: Lovosická 439/42, 190 00 Praha 9

Jsme tu pro Vás a Vaše podlahy již 19 let!

Zavolejte. 603 279 682
Nebo se u nás zastavte. Praha 9 – Zobrazit celou adresu
Návštěva vzorkovny po telefonické dohodě.
Volejte prosím na tel. +420 603 279 682.
zavřít

Poptávkový formulář