< Zpět na vinylové podlahy

Vinylové podlahy SPC X-CELENT WOOD - Dub Lindera 61913

Vinylové podlahy SPC X-CELENT WOOD - Dub Lindera 61913 - nabídka, vzorník, ceník | prodej, pokládka, vzorkovna Praha

Praktická plovoucí vinylová podlaha SPC X-CELLENT WOOD Dub Lindera 61913 s integrovanou podložkou je pevná, odolná a krásná. Nechte si poradit s výběrem podlahy. Navštivte vzorkovnu v Praze nebo si sjednejte pokládku vinylové podlahy.

Specifikace a rozměry podlahy SPC X-CELLENT WOOD Dub Lindera 61913

Rozměry: 1220 x 225 x 5 mm s podložky IXPE 1 mm
Nášlapná vrstva: 0,55 mm
Konstrukce: V dílcích se zámkem
Typ podlahy: Minerální podlaha
Počet lamel: 8
V drážka: ano
Oblast použití: 33/42
Záruka:5 dle podmínek výrobce



Zobrazit více >

Cena bez DPH:
835 Kč/m2
Poptávka

Pokládka vinylové podlahy SPC X-CELENT WOOD - Dub Lindera - ceník

pokládka na volno/plovoucí 165 Kč/m2
pokládka lepením vč. lepidla 185 Kč/m2
lišta + lištování podle druhu

Jak na pokládku vinylové podlahy SPC X-CELENT WOOD - Dub Lindera ?

Pokládka zámkové vinylové podlahy SPC X-CELENT WOOD - Dub Lindera se provádí podobně jako u plovoucích podlah. K instalaci není zapotřebí žádné lepidlo. Podlaha se pokládá na volno, pouze dílce se k sobě vzájemně připevňují pomocí zámkových spojů. více informací o pokládce >

Naše reference v oblasti realizace vinylové podlahy

Všechny reference >
Příprava podkladu, pokládka vinylové podlahy

Příprava podkladu, pokládka vinylové podlahy

Vyjádření klienta: Ráda bych poděkovala panu Kelbichovi a jeho pracovníkům za perfektní spolupráci a špičkově odvedenou práci. Jsem opravdu ráda, že jsem si vybrala právě tuto firmu, jelikož profesionální přístup a řešení nastalých neočekávaných komplikací mi rozhodně ušetřily peníze. Oba pánové u mě odvedli špičkovou práci. Byla opravdu radost je sledovat. Pracovití, precizní a profesionální. Práce byla odvedena v minimální možné době. Opravdu Vám děkuji. detail reference >

Odstranění parket a položení nové vinylové podlahy Gerlor TOPsilence

Odstranění parket a položení nové vinylové podlahy Gerlor TOPsilence

Vyjádření klienta: I v době pandemie vše bez problémů. Odstranění starych parket a položení nové vinylové podlahy Gerlof topsilent a rovněž nové dveře. Chlapi na podlahy i dveře profici. Dobrá komunikace i cena. detail reference >

Mohlo by Vás zajímat z našeho blogu

Vinylová podlaha SPC X-CELENT WOOD - Dub Lindera 61913

Vinylová podlaha SPC X-CELLENT WOOD

SPECIFIKACE A VÝHODY

ŘEZ PRODUKTEM

Rigidní vinylová podlaha SPC X-CELLENT WOOD Dub Lindera 61913 patří k novému typu vinylu. SPC vinyl je složen z několika vrstev a jeho základ je tvořen tuhým jádrem z minerálního kompozitu - kamenné (minerální) drtě a polymerů, které dodávají vinylovým dílcům ohebnost. Na povrchu je podlaha chráněna 0,55 mm silnou nášlapnou vrstvou. Spodní strana lamel je opatřena integrovanou podložkou zajišťující lepší izolační vlastnosti.

VYUŽITÍ PRODUKTU

Zámková vinylová podlaha SPC X-CELLENT WOOD Dub Lindera 61913 je opatřena jedinečnou povrchovou úpravou Synchrostructure a každá lamela má i 3D zkosené hrany. Vše dohromady vytváří reálný dekor dřeva, který bude dokonale zdobit jakýkoli interiér.

Tato SPC vinylová podlaha se hodí pro téměř jakékoliv využití. Díky zátěžové třídě 33-42 je určena do obytných a komerčních prostor s malým, středním i vysokým zatížením nebo do průmyslových prostor se střední zátěží. Povrch podlahy je odolný proti škrábancům, nevadí mu drápky zvířat, podpatky ani kolečka kancelářských židlí.

Jde o plovoucí vinylovou podlahu, kdy jsou lamely opatřeny zámkovým spojem. Ty se do sebe jednoduše zacvakávají pomocí click systému. Pokládka je rychlá, snadná a zvládnete ji i svépomocí. Díky pevnému jádru z minerálního kompozitu se nemusíte bát prokreslení drobných nerovností na povrch podlahy. Podlaha nemá ani vysoké nároky na vlhkost podkladu.

Rigidní vinylová podlaha má příjemný povrch, o který se velmi jednoduše pečuje, neobsahuje škodlivé látky a můžete ji položit i na podlahové topení.



Vinylové podlahy Vinylová podlaha Home XL click HDF Karakum Oak Light Grey Předchozí vinylová podlaha: Vinylová podlaha Home XL click HDF Karakum Oak Light Grey Vinylové podlahy SPC X-CELENT WOOD - Dub Picea 61914 - nabídka, vzorník, ceník | prodej, pokládka, vzorkovna Praha Další vinylová podlaha: SPC X-CELENT WOOD - Dub Picea 61914

Jsme tu pro Vás a Vaše podlahy již 19 let!

Zavolejte. 603 279 682
Nebo se u nás zastavte. Praha 9 – Zobrazit celou adresu
Návštěva vzorkovny po telefonické dohodě.
Volejte prosím na tel. +420 603 279 682.
zavřít

Poptávkový formulář