< Zpět na blog

Celoplošně lepené vinylové podlahy Conceptline – kvalita za rozumnou cenu

U podlahových krytin patří k nejoblíbenějším materiálům vinyl – podlahy z vinylu mají spoustu užitečných vlastností, nejsou příliš drahé a hodí se do každé domácnosti i některých komerčních prostorů. Pokud právě novou podlahu sháníte, rádi bychom Vám doporučili vinylové podlahové krytiny Conceptline, které přinášejí skvělý poměr mezi kvalitou a cenou.

Velký výběr dekorů

Jednou z hlavních vlastností, podle nichž si lidé podlahu vybírají, je její motiv. Celoplošně lepené vinylové dílce Conceptline jsou aktuálně dostupné hned v 35 různých dekorech – ve většině případů se jedná o motivy věrně imitující dřevo, některé ale nabízejí i jiné provedení, např. kámen, betonové dlaždice atd. Díky takto široké nabídce si můžete bez problémů vybrat takový motiv, jenž bude dokonale ladit s interiérem vašeho domu, bytu nebo např. kanceláře.

Kvalitní materiál

Naprosto zásadní je u podlahy kvalita materiálů. V případě vinylové podlahy Conceptline se jedná o antistatický, stálobarevný materiál, který má certifikaci hořlavosti a protiskluzové vlastnosti. Díky speciální UV tvrzené úpravě je navíc údržba podlahy velmi snadná, rychlá a pohodlná. Vinyl Conceptline je ideální zejména pro domácí využití a to nejen v obývacím pokoji, dětském pokoji či ložnici, ale díky dobré odolnosti vůči vodě jej můžete použít i v místnostech s vyšší vlhkostí (koupelny nebo kuchyně). Podlaha je navíc velmi příjemná na dotek a díky svojí propustnosti tepla je dobrou volbou i pro místnosti vybavené podlahovým vytápěním.

Kromě domácího využití je možné vinylové podlahy Conceptline použít i v některých komerčních objektech, pokud je v nich předpoklad mírně vyšší zátěže. Naopak do silně zatěžovaných komerčních objektů je třeba zvolit odolnější typ vinylové podlahy.

Kde se dají vinylové podlahy Conceptline koupit?

Budete-li mít o vinylové podlahy Conceptline zájem, můžete si je objednat prostřednictvím těchto webových stránek naší společnosti Plancher. Stačí si jen vybrat vhodný motiv a vyplnit krátký poptávkový formulář. Pokud si budete chtít vinyl Conceptline prohlédnout na vlastní oči, můžete po telefonické domluvě navštívit vzorkovnu firmy Plancher, která se nachází v Praze 9 na Lovosické ulici. Návštěva vzorkovny po telefonické dohodě - kontaktujte nás prosím na tel. +420 603 279 682.

Technická specifikace:

Rozměr: 914,4 x 152,4 x 2,0 mm

Balení: 3.34 m2

Počet dílců v balení: 24 ks

Užitná třída: 21-23, 31

Celková tloušťka: 2,00 mm

Tloušťka nášlapné vrstvy: 0,30 mm

Zbytkový otlak: 0,05 mm

Rozměrová stabilita: 0,10 %

Požární odolnost: Bfl-s1

Povrchová úprava: Polyuretan

Protiskluznost: R10, DS, 0,6

Útlum hluku: 2 dB

Hmotnost: 3,60 kg/m2

Podlahové topení: do 27°C, pouze teplovodní

Tepelný odpor: 0,02 m2K/W

Antistatické vlastnosti: ‹ 2 kV

Sražená hrana: Ne

                                                       



Štítky: , ,

Další články:

Potřebujete poradit?

napište nám > zavolejte: 603 279 682

nebo se zastavte osobně: Lovosická 439/42, 190 00 Praha 9

Jsme tu pro Vás a Vaše podlahy již 19 let!

Zavolejte. 603 279 682
Nebo se u nás zastavte. Praha 9 – Zobrazit celou adresu
Návštěva vzorkovny po telefonické dohodě.
Volejte prosím na tel. +420 603 279 682.
zavřít

Poptávkový formulář