< Zpět na blog

Gerflor Creation 30 – lepené vinylové dílce v dokonalé imitaci dřeva

Dřevěná podlaha je bezesporu specifickou podlahovou krytinou, která se vyznačuje především velkou výdrží. Své nedostatky však má v poměrně omezené oblasti využití. Nehodí se do vlhkých míst a tam, kde se střídají nízké a vysoké teploty.

Pokud se neobejdete bez krásné kresby a přívětivých barev dřeva, použijte imitace.

Vinylové podlahy v imitaci dřeva disponují dokonalým vzhledem, navíc si však zachovávají své „umělé“ a praktické vlastnosti:

Vinylová podlaha potěší také svou jednoduchou údržbou. V rámci úklidu ji stačí pouze setřít, bez nutnosti používat impregnující přípravky a další ošetření. Díky voděodolnosti je vhodná do vlhkých prostor, jako jsou koupelny nebo kuchyně, a nepřijdou si na ni ani plísně.

Mezi další oceňované vlastnosti mezi uživateli patří pružnost a příjemný pocit při došlápnutí. V porovnání se dřevem má vinylová podlaha vyšší zvukovou pohltivost a kročejovou neprůzvučnost, dobře vede teplo, takže je ideální do interiérů s podlahovým vytápěním. Materiál s vysokou pružností a tvrzenou ochrannou PUR vrstvou dává vinylové podlaze potřebnou odolnost jak proti mechanickému, tak chemickému poškození (poškrábání, protlačení, oděr atd.).

Z hlediska výrobních technologií je použita takzvaná metoda digitálního tisku. Ta zajišťuje nejenom barevnou stálost dekorů, ale také unikátnost každé lamely, a to včetně struktury a detailů, jako jsou letokruhy, suky či žilkování. Autenticitě celé podlahy pomáhá také formát lamel a zkosení jejich hran. K dispozici je samozřejmě široká nabídka druhů dřev a barevných možností.

Lepené vinylové dílce GERFLOR CREATION 30

Lepené vinylové dílce Gerflor Creation 30 představují ekologicky šetrné podlahové krytiny, které se vyznačují širokou nabídkou dekorů a barev s věrnou imitací dřeva. Vzorník čítá 43 dekorů s 6 rozdílnými strukturami povrchu. Velikost formátu je standardně 15.24 × 91.44 cm, ale nechybí ani speciálně upravené úzké lamely o velikosti 10.16 × 91.44 cm. Celá nabídka čítá celkem 6 různých formátů.

Materiál se vyznačuje barevnou stálostí, antistatickými vlastnostmi a je vhodný i pro podlahové vytápění. Je protiskluzový a má certifikaci proti hořlavosti (Bfl-s1). Klasifikace 23/31 předurčuje tyto podlahy do bytových prostor, ale použít je můžete i v komerční sféře s mírnou zátěží. Snadné čištění zajišťuje UV tvrzená povrchová úprava. Na dílce je poskytována záruka 12 let. Pokládka se provádí celoplošným přilepením.

Základní cena vinylové podlahy GERFLOR CREATION 30 je 450,-/m2.

Lepené vinylové dílce GERFLOR CREATION 30 - vzorník - www.vinylove.cz

Lepené vinylové dílce GERFLOR CREATION 30 - vizualizace - www.vinylove.cz

Lepené vinylové dílce GERFLOR CREATION 30 - vizualizace - www.vinylove.cz

Další články:

Potřebujete poradit?

napište nám > zavolejte: 603 279 682

nebo se zastavte osobně: Lovosická 439/42, 190 00 Praha 9

Jsme tu pro Vás a Vaše podlahy již 19 let!

Zavolejte. 603 279 682
Nebo se u nás zastavte. Praha 9 – Zobrazit celou adresu
Návštěva vzorkovny po telefonické dohodě.
Volejte prosím na tel. +420 603 279 682.
zavřít

Poptávkový formulář