< Zpět na blog

Švýcarská zámková vinylová podlaha Ecoline Click – odhluční a zateplí

Zámková vinylová podlaha švýcarské výroby Ecoline Click je vysoce kvalitní podlaha z recyklovatelného materiálu. Vyniká svou kvalitou, nezávadností a nadprůměrnými užitnými vlastnostmi. Plovoucí vinylová podlaha Ecoline Click má antistatický a antibakteriální povrch, je proto ideální do domácností alergiků či osob, které trpí na ekzémy. Navíc je velmi bezpečná – její povrch je protiskluzový a má vysokou požární odolnost.

Vhodná i pro podlahové topení

Spodní část podlahy Ecoline Click tvoří HDF vrstva včetně korkové akustické podložky na dolní straně. Ta napomáhá dosažení útlumu 16 dB. Zámková vinylová podlaha Ecoline Click je vhodná na teplovodní podlahové topení. Je třeba dohlédnout na to, aby byl tepelný zdroj zabudovaný minimálně 35 mm od povrchu podlahy. Maximální povrchová teplota pak může dosahovat 27 °C.

Složení podlahové krytiny

Vinyl Ecoline Click tvoří několik pečlivě zpracovaných vrstev. Nejvyšší je polyuretanová ochranná vrstva, která zamezuje poškození podlahy.  Pod ní je dekorová vinylová vrstva, která určuje vzhled podlahové krytiny. Za rozměrovou stabilitu ručí nosná HDF deska. Následuje vynikající zámkový spoj Uniclic® a poslední je protitahová, stabilizační a zvukově tlumící korková vrstva.

Potěší vás svou kvalitou

Výrobce klade maximální důraz na kvalitu výroby a vstupních surovin. Soustředí se na jejich nezávadnost a na jejich jasný původ bez použití recyklátů. Díky tomu se švýcarské zámkové vinylové podlahy Ecoline Click pyšní nadprůměrnými vlastnostmi v dané třídě podlah. Podlahy jsou díky preciznosti výroby bez sražených hran či mikrohran, které jsou náročnější na údržbu a navíc jsou živnou půdou pro bakterie a nepříjemným zdrojem nečistot.

Výhody vinylu Ecoline Click

 Plovoucí vinylové podlahy Ecoline Click jsou komfortní, bezpečné, 100% recyklovatelné a vhodné pro domácnosti s dětmi a domácími mazlíčky. Bez problémů na nich můžete používat kolečkové židle s kolečky pro elastické podlahy – typ W.

Ti, kdo mají na starosti úklid, ocení jejich antistatický a antibakteriální povrch, který má odpuzující účinek vůči nečistotám, a tím přispívá k hygieně a ochraně zdraví. Údržba je proto rychlejší a snazší, můžete ji provádět jak za sucha, tak za vlhka. Podlahová krytina je protiskluzná, pružná a má vysokou požární odolnost Bfl-s1.

Při chůzi po podlaze si budete pochvalovat její jemnost a příjemný teplý pocit při dotyku bosou nohou. Vinyl je oproti ostatním podlahovinám o poznání tišší a nevytváří kročejový hluk jako laminátové podlahy. Ecoline Click navíc kombinuje HDF desku s korkovou akustickou podložkou a dosahuje útlumu 16 dB.

Podlahová krytina z vinylu díky nenasákavé povrchové vrstvě bezvadně odolává vlhkosti, je stabilní vůči rozměrovým změnám a dynamickému otlaku. Tzv. německá konstrukce, kdy je vinylová vrstva přímo spojena s nosnou deskou s extrémní hustotou a stabilitou, vylučuje riziko vzniku trvalých otlaků a deformací.

Další výraznou předností je rychlá a snadná montáž bez lepení a složitého nářadí. Můžete si na ni troufnout i v případě, že vám chybí větší zkušenosti s pokládkou. Systém Uniclic® je zárukou vaší spokojenosti. Po dokončení práce nemusíte na nic čekat – podlaha je okamžitě po položení vhodná k užívání a zatížení.

Švýcarský výrobce zajišťuje vysoký standard podlahy, splňuje emisní certifikát A+ a obdržel eco certifikát.

Charakteristika ve zkratce

Chcete rychle zrealizovat montáž podlahy a zároveň podlahu účinně odhlučnit a zateplit? Pak je pro vás zámková vinylová podlaha Ecoline Click tou pravou volbou. Její rozměry jsou 1235 × 305 mm a celková tloušťka desky je 9,5 mm. Nášlapná užitná vrstva měří 0,40 mm. Vrchní ochrannou vrstvu tvoří polyuretan. Ecoline Click je vhodný pro instalaci podlahového topení.

Třída zatížení je 23, 32, 41, jedná se tedy o podlahovou krytinu vhodnou do bytových prostor s vysokým zatížením a do komerčních prostor s nízkým provozem.

Vzorník vinylových podlah Ecoline Click čítá celkem 22 dekorů v dokonalé imitaci.

Ceník vinylové podlahy Ecoline naleznte zde.

Vzorník

Další články:

Potřebujete poradit?

napište nám > zavolejte: 603 279 682

nebo se zastavte osobně: Lovosická 439/42, 190 00 Praha 9

Jsme tu pro Vás a Vaše podlahy již 19 let!

Zavolejte. 603 279 682
Nebo se u nás zastavte. Praha 9 – Zobrazit celou adresu
Návštěva vzorkovny po telefonické dohodě.
Volejte prosím na tel. +420 603 279 682.
zavřít

Poptávkový formulář