< Zpět na blog

Vinylové dílce Fatra Thermofix - 52 dekorů v imitaci dřeva, kamene a koberců

Vinylové podlahy jsou typem podlahové krytiny s velikým uživatelským komfortem. Po kvalitativní i designové stránce jde o skvělé výrobky. Jednou z vůbec nejkvalitnějších variant na českém trhu jsou vinylové dílce od české společnosti Fatra. V tomto článku se podrobněji podíváme na kolekci Thermofix.

Fatra vyrábí tento druh heterogenních podlah již od roku 2003. Díky své konstrukci patří i dnes mezi nejkvalitnější podlahy na světe. Podlahy Thermofix díky renomé a kvalitám společnosti Fatra disponují všemi dostupnými mezinárodně uznávanými certifikáty. Rovněž splňují normy ČSN EN ISO 9001 a 14001.

Co se vlastností týká, řadí se dílce Thermofix k nejodolnějším vinylovým podlahám vůbec. Z praktického hlediska potěší jejich vysoká odolnost. Díky čemuž mohou disponovat až desetiletou záruční dobou.

Vinylové dílce Fatra Thermofix

Vlastnosti vinylových podlah Thermofix:

Vinylové podlahy Thermofix nabízí bohatý výběr až z 50 dekorů, zapadnou tedy doslova do všech interiérů, ať už je jejich dominantním prvkem cokoliv. Dokonale imitují dřevo, koberce nebo kamenné motivy.

Vinylové dílce Fatra Thermofix

Složení dílců

Thermofix se skládá z několika vrstev s vloženým skelným rounem. Výše zmiňované odolnosti velmi napomáhá polyuretanová vrstva, jíž je opatřen povrch podlahy. Nášlapná vrstva může být silná 0,4 nebo 0,8 mm.

Vrstvy:

  1. PUR úprava
  2. Nášlapná vrstva s mechanickým dezénem
  3. Dekorační vrstva
  4. Skelné rouno
  5. Podkladní vrstva
  6. Spodní vrstva

Vinylové dílce Fatra Thermofix - složení

Rozměry

Palubka 900 x 150, Dlaždice 900 x 300, Dlaždice 450 x 450; tloušťka - 2,0 nebo 2,5; nášlapná vrstva - 0,4 nebo 0,8 mm.

Vinylové dílce Fatra Thermofix

Jednoduchá pokládka

Pokládka vinylové podlahy Fatra Thermofix není pro odborníky nic složitého. Všem ostatním se ovšem doporučuje využít služeb profesionálních pokladačů. Dílce se lepí celoplošně speciálním podlahářským lepidlem, těsně vedle sebe, aby nevznikaly mezi dílci spáry. Detailní informace o potřebném nářadí, přípravě podkladu a kontrole dodaných dílců najdete v kladečském předpisu Thermofix.

Další články:

Potřebujete poradit?

napište nám > zavolejte: 603 279 682

nebo se zastavte osobně: Lovosická 439/42, 190 00 Praha 9

Jsme tu pro Vás a Vaše podlahy již 19 let!

Zavolejte. 603 279 682
Nebo se u nás zastavte. Praha 9 – Zobrazit celou adresu
Návštěva vzorkovny po telefonické dohodě.
Volejte prosím na tel. +420 603 279 682.
zavřít

Poptávkový formulář