< Zpět na blog

Vinylové podlahy wineo® DESIGN line

Spojením společností Windmöller flooring a Witex došlo k vytvoření firmy wineo®, která nabízí svůj stěžejní produkt a tím jsou vinylové podlahy wineo® DESIGN line, které si brzy získaly oblibu v celé Evropě. Všechny produkty společnosti wineo® mají jednu věc společnou: jsou vyrobeny za nejpřísnějších kritérií kvality! Což začíná pečlivým výběrem dodavatelů surovin a pokračuje v každém výrobním kroku.

Vinylové podlahy wineo® DESIGNline, to je inovovaná generace podlah, která má jedinečnou vlastnost a tou je pružnost, vysoká odolnost dílců a výjimečné dekory. Vize zákazníků o perfektní podlaze jsou velmi snadno překonány, a to podlahami z profi PVC německého výrobce wineo®. Pokud sháníte dokonalou kvalitu a moderní design vinylové podlahy, tak si zde určitě vyberete právě ty, po kterých toužíte.

Vinylové podlahy wineo® se vyznačují:

Vzhled vinylových podlah DESIGNline

Pokud chcete přeměnit klasický nudný prostor v moderní designový interiér, tak jen za pomoci vinylových podlah. Řada vinylových podlah wineo® DESIGNline nabízí velmi odolné podlahy v lepeném i plovoucím způsobu, které dokonale napodobují vzhled dřeva, kamene nebo travertinu.

Vinylové podlahy wineo® DESIGN line Vinylové podlahy wineo® DESIGN line Vinylové podlahy wineo® DESIGN line

Vinylové podlahy DESIGNline Connect a LocTec® - zámkový způsob

Pokud si vyberete vinylovou podlahu s rychlou instalací bez lepení, tak si určitě vyberte vinylovou podlahu s patentovaným zámkovým spojem. Při výběru vinylové podlahy DESIGNline Connect® či LocTec® v zámkovém provedení změníte Váš prostor ve velmi moderní interiér. V sortimentu značky wineo® DESIGNline jsou vinylové dílce v nejrůznějších formátech včetně té nejlepší kvality.

Vinylové podlahy DESIGNline - lepený systém

Tyto vinylové podlahy se vyznačují malým tepelným odporem (0,01 m2 K/W), a tak se skvěle hodí pro podlahové topení. Podlaha je vhodná do jakýchkoli vlhkých prostor (koupelny a kuchyně), neboť je přilepena přímo k podkladu. Představují kvalitní povrch, který dokonale napodobuje dřevo, kámen nebo travertin, takže vaše podlahy získají ten správný styl a jedinečný design.

Nové vinylové podlahy WINEO® DESIGNline AMBRA Wood: Kolekce, která baví!

Vinylová podlaha AMBRA Wood, jejíž základy vychází z populární a hojně prodávané řady Terrawood. Vinylové podlahy WINEO® DESIGNline AMBRA Wood disponují luxusním vzhledem, který dodá každému domovu i kanceláři správný šmrnc a nádech exkluzivity. Kolekce je k dostání v celkem 16 variantách, z nichž každý dekor, svou realistickou strukturou dřeva a špičkovým povrchem, věrně imituje často předražené, dřevěné prkenné podlahy. Vinylové dílce WINEO® DESIGNline AMBRA Wood vynikají jednak svým vzhledem a jednak skvělými užitnými vlastnostmi. Jemně vroubkovaný povrch zajišťuje vinylové podlaze AMBRA Wood skvělou protiskluzovou úpravu, díky které se nemusíte při každém průchodu bát pádu a případného zranění. Navíc díky povrchové úpravě je zaručena 100% ochrana proti ostrým drápkům vašich domácích mazlíčků. Dílce jsou voděodolné a po celé ploše disponují hřejivým povrchem, díky čemuž je, kromě ostatních místností, zvlášť oceníte v koupelnách. Oproti ostatním vinylovým podlahám obdobného typu vyniká AMBRA Wood také tepelnou propustností na vysoké úrovni, díky čemuž skvěle zapadá do konceptů moderních domácností, kde se počítá s podlahovým vytápěním.

Kam si pořídit vinylové podlahy wineo®

Vinylové podlahy wineo® si můžete pořídit takřka do jakékoli místnosti, od obývacího pokoje, přes ložnici až po koupelnu. Ano, jsou velmi vhodné i do koupelny a dalších vlhkých prostor. Také jsou vhodné pro instalaci podlahového vytápění. Své využití ale naleznou i v komerčních a obchodních prostorech.

Při výběru designových vinylových podlah dostanete:

Příjemné teplo od podlahy, elegantní HI-TECH vzhled, nejvyšší odolnost povrchu vůči poškození a dokonalé pohodlí při pohybování se po povrchu. Získáte také obrovskou odolnost vůči jakékoli vlhkosti a extrémnímu zatížení v komerčních a obchodních prostorech.

Další výhody vinylové podlahy wineo® DESIGNline jsou:

  



Štítky: , , , ,

Další články:

Potřebujete poradit?

napište nám > zavolejte: 603 279 682

nebo se zastavte osobně: Lovosická 439/42, 190 00 Praha 9

Jsme tu pro Vás a Vaše podlahy již 19 let!

Zavolejte. 603 279 682
Nebo se u nás zastavte. Praha 9 – Zobrazit celou adresu
Návštěva vzorkovny po telefonické dohodě.
Volejte prosím na tel. +420 603 279 682.
zavřít

Poptávkový formulář