< Zpět na blog

Pokládka vinylové podlahy lepením (lepené vinylové role)

Klasický vinylový dílec je přibližně 2 mm silná podlahová krytina, která se pokládá metodou lepení podkladu kvalitními profesionálními podlahářskými lepidly. Podklad podlahy musí být dokonale hladký a rovný.

APDC1299

Pro pokládku vinylové podlahy lepením je potřeba jistá zkušenost s technologickým postupem při lepení. Důležité a také pro laika relativně obtížné je nanesení správného množství lepidla a odhad, v jaký moment je lepidlo vhodně odvětrané a ideálně připravené k položení krytiny. Neméně důležitý je také odhad velikosti plochy pro nanesení lepidla, na kterou je pokládající schopen dostatečně rychle a přitom přesně vinylové podlahy položit.

APDC1301

Pokládka vinylových dílců je tak zpravidla obvykle svěřována profesionálům. Pokud jde o pokládku svépomocí, je nutné kriticky odhadnout své schopnosti a pokud možno si vše nejdříve vyzkoušet na nějakém méně důležitém místě (úložné prostory, prostor pod schody, komora ap.).

APDC1303

Pokládku plovoucí podlahy lepením realizujeme za dostupné a velmi přijatelné ceny. Rádi Vám podlahy dodáme včetně kompletní realizace pokládky.

APDC1304



Štítky: ,

Další články:

Potřebujete poradit?

napište nám > zavolejte: 603 279 682

nebo se zastavte osobně: Lovosická 439/42, 190 00 Praha 9

Jsme tu pro Vás a Vaše podlahy již 19 let!

Zavolejte. 603 279 682
Nebo se u nás zastavte. Praha 9 – Zobrazit celou adresu
Návštěva vzorkovny po telefonické dohodě.
Volejte prosím na tel. +420 603 279 682.
zavřít

Poptávkový formulář