< Zpět na blog

Nová generace vinylových podlah, to jsou podlahy Moduleo®

Stylové, vkusné, luxusní, taková slova vás napadnou, když spatříte vinylové podlahy Moduleo®. Nejen, že vás dostanou nenáročností na údržbu, ale navíc jsou originální a prakticky nezničitelné. A co vás rozhodně přesvědčí je, že si můžete vybrat jak lamely, tak dlažice různých formátů v dekoru dřeva a dlažby. Sen každého, kdo si vybírá novou podlahu.

Vinylové podlahy Moduleo® představují novou generaci, jsou vyspělejší, a to po technologické, ale i stylové stránce.

Do nedávna společnost vyráběla tři produktové řady (SELECT, VISION a TRANSFORM), aktuálně se vyrábí pouze jedna a to řada Moduleo® SELECT.

Vinylové podlahy Moduleo® SELECT

Tato řada vinylových podlah je nová generace vinylových podlahových krytin. V nabídce jsou lamely (19,6 x 132 cm) a dlaždice (32,9 x 65,9 cm) v designu dřeva a dlažby, které můžeme využít pro plovoucí (CLICK) i celoplošně lepené podlahy. Lamely pro celoplošné lepení mají celkovou tloušťku 2 mm, z toho je 0,3 mm nášlapná vrstva, lamely se systémem CLICK mají celkovou tloušťku 4,5 mm a nášlapnou vrstvu 0,3 mm. Podlahy obsahují dvojí stabilizační mřížky (sklovlákno - zmenšuje tepelnou roztažnost a umožňuje lepší stabilitu lamel). Jsou výjimečné svou pevností. Navíc díky reliéfní struktuře lamel nikdo nepozná, že se nejedná o skutečné dřevo nebo dlažbu. Na povrchu lamel tak můžete nahmatat např. suky a rýhy, které k masivní dřevěné podlaze zkrátka patří.

    

Snadná montáž se systémem Click

Každý sní o rychlé a jednoduché montáži, a proto byl navržen nový systém Moduleo® Click, který zaručuje rychlejší a snadnější montáž a přitom neztrácí na estetické kvalitě. Každá část zapadá přímo na místo, a to i bez použití lepidla. Pusťte se tedy do pokládky podlahy pomocí systému Click snadno a rychle!

Vinylové podlahy Moduleo - click systém

Složení a povrchová úprava

 6 důvodů, proč si vybrat podlahy Moduleo®

Fotogalerie vinylových podlah Moduleo®

  

  

Vinylové podlahy Moduleo IMPRESS Vinylové podlahy Moduleo IMPRESS - detail

Vinylové podlahy Moduleo VISION Vinylové podlahy Moduleo VISION - detail



Štítky: , ,

Další články:

Potřebujete poradit?

napište nám > zavolejte: 603 279 682

nebo se zastavte osobně: Lovosická 439/42, 190 00 Praha 9

Jsme tu pro Vás a Vaše podlahy již 19 let!

Zavolejte. 603 279 682
Nebo se u nás zastavte. Praha 9 – Zobrazit celou adresu
Návštěva vzorkovny po telefonické dohodě.
Volejte prosím na tel. +420 603 279 682.
zavřít

Poptávkový formulář