< Zpět na blog

Představujeme SPC vinyl, jeho vlastnosti a výhody

Vybíráte novou podlahu a nemůžete se rozhodnout, kterou zvolit? Jednou z nejoblíbenějších podlahových krytin současnosti je ta vinylová díky celé řadě svých předností. A když se přičte ještě jednu přednost v podobě nosné SPC desky, vznikne dokonalá podlaha známá jako vinyl SPC. Pojďme se s ní seznámit blíže.

Vinyl SPC pod lupou

Jako SPC vinyl se označují vinylové podlahy se zámkovým spojem, jejichž základem je nosná SPC deska. Čím je tato deska výjimečná? Je vysoce odolná proti poškození, nepodléhá roztažným silám, je voděodolná, tlumí kročejový hluk, odolává teplu, můžete ji bez obav položit na původní podlahu a má stabilní zámkový spoj, který značně usnadňuje pokládku.

Mimořádná odolnost

Podlahu můžete díky její mimořádné odolnosti položit i do prostor s maximálním zatížením, tedy nejen do domácností, ale také vytížených komerčních prostorů. Spolehnout se můžete na odolnost proti mechanickému poškození, voděodolnost, díky čemuž je vhodná i do koupelen, technických a suterénních místností, i na stabilní konstrukci. Vzhledem k tomu, že SPC vinyl nepodléhá rozměrovým změnám, je do 400 m2 možná pokládka bez dilatačních spár.

Pokládka SPC vinylu

Někdy se může pokládka podlahy prodražit. To však není případ SPC vinylu, který můžete bez obav instalovat sami. SPC vinyl můžete položit na původní podlahu i na betonový podklad s malými prasklinami. V případě větších nerovností je nutné podklad vystěrkovat, výhodou však je, že pokládku můžete provádět ještě ten samý den. SPC vinyl je vhodný také v případě podlahového vytápění.

Údržba SPC vinylu

Další velkou předností SPC vinylu je bezesporu jednoduchá údržba. Stabilní deska a odolná nášlapná vrstva jsou zárukou nenáročného úklidu.

Snadná údržba, extrémní odolnost, nenáročná pokládka a všechny další přednosti vinylu. To vše nabízí SPC zámková vinylová podlaha. Objevte její přednosti i vy.

Doporučujeme: SPC vinylové podlahy Rigid - nabídka dekorů zde. Více informací o SPC vinylu Rigid si můžete přečíst v našem článku zde.

> SPC vinyl Rigid - VZORNÍK a CENÍK <

Další články:

Potřebujete poradit?

napište nám > zavolejte: 603 279 682

nebo se zastavte osobně: Lovosická 439/42, 190 00 Praha 9

Jsme tu pro Vás a Vaše podlahy již 19 let!

Zavolejte. 603 279 682
Nebo se u nás zastavte. Praha 9 – Zobrazit celou adresu
Návštěva vzorkovny po telefonické dohodě.
Volejte prosím na tel. +420 603 279 682.
zavřít

Poptávkový formulář