< Zpět na blog

Rigid – nová generace vinylových podlah

Ve světě podlah se vývoj nezastavuje a přináší stále nové a lepší typy. Jedním z příkladů je i nová vinylová podlaha Rigid. Nabízí vysokou kvalitu a výborné praktické vlastnosti použitelné do nových i straších a rekonstruovaných domů a bytů. Podívejte se do článku na ještě více informací o vinylové podlaze Rigid.  

V čem jsou podlahy Rigid výjimečné?

Mezi hlavní přednosti vinylové podlahy Rigid patří hlavně snadná montáž. Skvěle se hodí i pro renovace, protože mají velmi nízkou montážní výšku, takže se dají položit i na stávající vrstvu podlahy. Vzhledem ke svému nízkému tepelnému odporu se skvěle hodí do místností, kde chcete využívat výhod podlahového topení. Nosné desky jsou vyrobeny bez přidaných chemických změkčovadel a jsou tak šetrnější k životnímu prostředí.

Vinyl Rigid není z tepelně roztažitelného materiálu, což znamená, že neměkne a perfektně sedí přesně tak, jak byl umístěn. Odolnost proti teplu i vlhku je tak velmi vhodným řešením pro koupelny nebo do kuchyní. Rigid a nosná deska této podlahy na vlhkost nereaguje, takže jde o nejvhodnější variantu v případě, že si chcete pořídit odolnou a snadno udržovatelnou podlahu.

Mnoho barevných variant a pevné zámkové spoje

Pokud se rozhodnete pro vinylovou podlahu nové generace, můžete si vybrat z několika barev a vzorů imitujících dřevo. Pevné a stabilní zámkové spoje se postarají, aby do sebe jednotlivé části podlahy perfektně zapadaly. Nejlepších slibovaných vlastností dosahuje podlaha při montáži na přirozeně pevný a rovný povrch, takže je vhodné připravit si kvalitní betonový podklad, případně pokládat na jiný rovný podklad. Není to však nezbytně nutné vzhledem k velmi tvrdé nosné desce.

Podlahy Rigid se díky své univerzálnosti a velmi dobrým užitným vlastnostem hodí jak do domácnosti, tak do komerčních prostor.

> Vinyl Rigid - VZORNÍK a CENÍK <

Další články:

Potřebujete poradit?

napište nám > zavolejte: 603 279 682

nebo se zastavte osobně: Lovosická 439/42, 190 00 Praha 9

Jsme tu pro Vás a Vaše podlahy již 19 let!

Zavolejte. 603 279 682
Nebo se u nás zastavte. Praha 9 – Zobrazit celou adresu
Návštěva vzorkovny po telefonické dohodě.
Volejte prosím na tel. +420 603 279 682.
zavřít

Poptávkový formulář