< Zpět na blog

Plovoucí vinylové podlahy Fatra Click – ideální podlahy pro Váš domov

Když kupujeme nové podlahy, můžeme mít různé požadavky na jejich funkci. Kromě atraktivního designu patří k důležitým vlastnostem také to, že by měly být odolné vůči opotřebení a vlhkosti, teplé a příjemné na dotek. Všechny tyto požadavky splňují vinylové plovoucí podlahy Fatra Click, které přinášejí kombinaci výhod vinylových a plovoucích podlah s funkčností přírodního korku.

Velkou předností podlah Fatra Click je také jejich snadná údržba a vysoká odolnost vůči poškrábání a opotřebení. Díky spodní vrstvě, která je vyrobena z korku, zajišťují navíc výbornou zvukovou i tepelnou izolaci. Lze je nainstalovat i na podlahové topení a mají antibakteriální povrchovou úpravu. K největším výhodám patří i jejich jednoduchá pokládka díky jedinečnému patentovanému zámkovému systému Uniclic®.

Plovoucí vinylové podlahy Fatra Click - borovice karibská

Z čeho se podlahy Fatra Click skládají?

Vinylová podlaha Fatra Click je složena ze čtyř základních vrstev. Vrchní část podlahy je tvořena designovou vinylovou vrstvou a nášlapnou vrstvou s polyuretanovou úpravou, která podlahu chrání před opotřebením. Uprostřed je HDF deska, jež je ve spodní části opatřena vrstvou korku, který má zvukově izolační vlastnosti. Samotná HDF deska má zvýšenou odolnost vůči vlhkosti a je opatřena Uniclic® systémem pro snadnou a rychlou montáž podlahy.

Z čeho se podlahy Fatra Click skládají?

Pokládka podlahy Fatra Click není náročná

Plovoucí vinylové podlahy Fatra Click jsou vybaveny jedinečným zámkovým spojem Uniclic® a jejich instalace se provádí bez použití lepidla. Montáž se provádí na speciální PE fólii, jež slouží jako parozábrana (kluzná podložka). Výhodou je, že po podlaze můžete chodit i v průběhu montáže. Podrobnější informace o tom, jak pokládka této plovoucí podlahy probíhá, naleznete v následujícím instruktážním videu:

Velký výběr krásných dekorů dřeva

V rámci kolekce vinylových podlah Fatra Click si můžete vybrat z 20 jedinečných dekorů, jež jsou inspirovány dřevinami z celého světa – jedná se např. o sibiřský modřín, francouzský ořech, karibskou borovici, římský platan, libanonský dub a mnoho dalších. Jednotlivé dezény jsou mimořádně kvalitně zpracované a díky tomu jsou prakticky k nerozeznání od skutečného dřeva – nejen pohledem, ale i na dotyk. Struktura podlahy Fatra Click věrně imituje kresbu opravdového dřeva i s rýhami a suky. Vybírat můžete i podle barevných odstínů, od světlé béžové až po tmavě hnědou barvu. Díky unikátnímu zámkovému systému Uniclic® se dá navíc podlaha snadno rozebrat a použít jinde – pokud by Vás tedy její dekor omrzel, můžete jej snadno vyměnit za jiný.

Plovoucí vinylové podlahy Fatra Click - dekory

Plovoucí vinylové podlahy Fatra Click - dub cappuccino

Plovoucí vinylové podlahy Fatra Click dub selský přírodní

Plovoucí vinylové podlahy Fatra Click dub přírodní

Plovoucí vinylové podlahy Fatra Click dub vintage

Mohlo by Vás zajímat:
Vinylové dílce Fatra Thermofix - 52 dekorů v imitaci dřeva, kamene a koberců
České vinylové podlahy Fatra VEPO

Další články:

Potřebujete poradit?

napište nám > zavolejte: 603 279 682

nebo se zastavte osobně: Lovosická 439/42, 190 00 Praha 9

Jsme tu pro Vás a Vaše podlahy již 19 let!

Zavolejte. 603 279 682
Nebo se u nás zastavte. Praha 9 – Zobrazit celou adresu
Návštěva vzorkovny po telefonické dohodě.
Volejte prosím na tel. +420 603 279 682.
zavřít

Poptávkový formulář